Den lilla butiken med den stora omtanken

|

Fri frakt vid köp över 790:- 790.00 kr kvar till fri frakt

ven

Fri frakt över 790 kr

quality

Noggrant utvalda varumärken

fast-delivery

Snabba leveranser

Returer (ångerrätt)

Returer

Du har alltid 14 dagars returrätt, i enighet med konsumentköplagen, när du handlar hos VBridsport.se.

Varans skick

Du har rätt att inspektera varan innan du bestämmer dig för om du vill behålla den eller inte. Tänk dock på att returnera varan i det skick du själv förväntar dig att motta den i – det får inte vara smuts eller hår/päls på varan. Den ska helt enkelt vara i nyskick (väsentligt oförändrat skick). Produkter som täcken, skydd och liknande bör alltid provas med t.ex. ett lakan mellan produkten och djurets kropp, om du är osäker på storleken.

Om produkten ändå kommer tillbaka i sämre skick än när den skickades ut, kommer vi göra ett avdrag på återbetalningen som motsvarar det minskade värdet på produkten, om det försämrade skicket beror på att du har hanterat varan i större utsträckning, eller mer oförsiktigt, än du behöver för att fastställa dess funktion och egenskaper.

Köp av varor med bruten försegling, till exempel tillskott, foder eller vårdpreparat, kan inte ångras om förseglingen är bruten. Du får alltså inte öppna en förseglad förpackning om du vill nyttja din ångerrätt och returnera produkten.

Returfrakt

Vid nyttjande av ångerrätten står du själv för returfrakten. Tänk på att du ansvarar för produkten tills vi mottar den, det är därför viktigt att varan skickas tillbaka väl emballerad, och med spårbar frakt.

För absolut snabbast hantering rekommenderar vi att ni använder företagspaket eller en returfraktsedel vi kan hjälpa er med (mot självkostnadspris – kontakta oss för prisuppgift då det varierar väldigt mycket beroende på vikt/storlek). Det går även bra att skicka tillbaka paket som hämtas hos ombud, men räkna då med att hanteringstiden blir några dagar längre.

Om så önskas kan vi ta fram en returfraktsedel till självkostnadspris, för att underlätta för er. Du lämnar då in paketet hos närmaste DHL-ombud. Vi behåller i så fall kostnaden för returfrakten ( kontakta oss för prisuppgift då det varierar väldigt mycket beroende på vikt/storlek ) när vi återbetalar pengarna för er retur.

Information

Vi vill, så långt det går, värna om miljön, och därför skickar vi inga följesedlar eller kvitton på papper, utan allt sker digitalt. Därför ser vi gärna att ni återanvänder det emballage som varan skickades i, och ni behöver inte fylla i en fysisk returlapp. Däremot är det viktigt att ni på något vis meddelar oss att ni returnerar varan, antingen via en lapp i paketet eller via mail, så vi vet vart vi ska återbetala pengarna.

Returadress

Varor returneras till: Valleybrook AB, Karlsborgsgatan 10, 56892 Skillingaryd.

Kontakt

Om ni har frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta oss på mail: 😊

hej@vbridsport.se